top of page

Bloemen voor een huwelijksverjaardag

Ben je op zoek naar bloemen om je huwelijksverjaardag letterlijk en figuurlijk op te fleuren? Dan heb je alvast de goede bloemist gevonden. Ik zorg voor bloemstukken die perfect bij jullie en jullie feest passen. Zo wordt jullie huwelijksverjaardag als het ware even mooi als jullie huwelijk zelf!

Neem direct contact met ons op

De bloemen die jouw huwelijksverjaardag extra bijzonder maken

Een huwelijksverjaardag is niet zomaar een normale dag. Je viert immers dat je al jarenlang er elke dag voor kiest om samen verder door het leven te gaan. Hoe kan je dat beter vieren dan met bloemen? Een goede bloemist inschakelen, is dus geen overbodige luxe. Hello Honey is niet meer dan enkel een bloemenwinkel in Ternat., Ik verzorg ook bloemen voor huwelijken en vele andere soorten evenementen.  Ik heb dus al de nodige ervaring met huwelijksverjaardagen en ik help graag mee om ook die van jou extra bijzonder te maken! Van klein en eenvoudig tot groot en bombastisch, ik maak alle bloemwerken precies zoals jij ze wilt. Voorbeelden van mijn bloemstukken vind je in mijn webshop.  Wil je je huwelijksverjaardag een extra unieke touch geven? Ik geef ook workshops bloemschikken op locatie. Een aanrader voor een onvergetelijk feest!

C86D710A-6BE8-42C2-898E-A31B62B6AD94.jpg
DSC_7492_edited.jpg

Plan de versiering van jouw feest nu

Wil je de bloemen voor je huwelijksverjaardag het liefst zo snel mogelijk uitkiezen? Dat komt goed uit, want ook ik sta te springen om jou verder te helpen. Neem contact met mij op via het contactformulier en dan leggen we zo snel mogelijk een afspraak vast. Heb je snelle vragen? Klik dan even op het venster rechtsonder om de chatfunctie te gebruiken. Ik hoor je graag snel!

bottom of page