top of page

Bloemen voor evenementen

Bloemen zijn een ideale sfeermaker voor alle evenementen. Een goede bloemist inschakelen voor je event is dus geen overbodige luxe! Ik help je graag om de perfecte bloemstukken te maken die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Zo wordt het een dag om nooit meer te vergeten!

Neem direct contact met ons op

Ik zorg voor de ideale bloemen voor jouw evenementen

Of je nu een huwelijk plant, een verjaardagsfeest, een communiefeest, een huwelijksverjaardag of eender welk ander event, Hello Honey zorgt voor de ideale bloemrijke inkleding. Samen met jou bekijken we ik welke bloemen jouw evenementen het best kunnen opfleuren en vervolgens maak ik de mooiste bloemenversiering volledig naar jouw wensen. Ik lever de bloemen ook op jouw event, gratis als de locatie in de omgeving van Ternat is, en ik help met de plaatsing en de afbraak nadien. Mijn diensten beperken zich niet alleen tot het maken en opstellen van decoratie, ik kan ook een workshop bloemschikken geven op jouw evenement om het er een extra bijzondere ervaring van te maken. Wil je je event echt een unieke touch geven? Boek dan de Honey’s Bar, een mobiele bloemenbar waar alle gasten zelf een boeketje bloemen kunnen samenstellen. Download zeker de brochure voor meer info. Kortom, ik zorg ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt!

DSC_7491.jpg
2Q3A4800.jpg

Maak nu een afspraak

Heb je de bloemen voor jouw evenementen al helemaal in gedachten? Vul dan snel het contactformulier in en dan leggen we snel een afspraak vast. Je kan natuurlijk ook altijd even binnenspringen Of spring eens binnen in mijn bloemenwinkel in Ternat, handig gelegen dicht bij het station. Heb je een snelle vraag? Stuur dan gewoon even een berichtje via het chatvenster in de rechteronderhoek. Ik zie je hopelijk snel!

bottom of page