Flower for wat? 

I here you. Het is een volledig nieuw concept en dat vanuit de grond van mijn hart. 2020 was een bijzonder jaar voor iedere ondernemer en daarom wil ik projecten en diensten creëren die me nauw aan het hart liggen. 

Daarom presenteer ik jullie: Flowers for Breakfast. Een coachingtraject voor startende floristen, ondernemers die gevoelig zijn voor schoonheid of voor mensen die een goede basis kennis willen opbouwen. 

Eigenlijk voor iedereen die van bloemen houdt én durft te investeren in zichzelf. Ben je zo iemand? Dan zit je hier op de goede plaats. 

Welkom, honey. 

you are the morning sun

Het doel om dit traject starten is omdat het nauw aansluit bij mijn eigen waarde. Zelf ben ik een vroege vogel en voor mij - persoonlijk - is dit het mooiste moment van de dag.

 

Zacht licht, fluitende vogels, de bloemen die stil aan zich openstellen voor de wereld en het dauw dat rust op het gras. Klinkt als poezië & dat brengen we samen tot leven. 

Het traject start om 08:00 u en eindigt om 14:00 u.

oh honey, look!

Flowers for Breakfast is een totaal concept en zal dus ook een beleving zijn van begin tot einde. Zo start de sessie om 08:00 u en starten we de dag met een heerlijk, licht ontbijt. We bespreken jouw plannen, jouw persoonlijke groei en leren elkaar beter kennen op een aangename manier. 

Daarna zullen we over gaan naar het maken van een eigen moodboard. Ik doe alles uit de doeken over visualisatie, manifesteren, kleurengebruik en alles wat nodig is om jouw moodboard stevig te onderbouwen. 

Eens klaar vliegen we in de verse bloemen die aan de hand van jouw inschrijvingsformulier zijn aangepast. Jouw groei staat hierin centraal en daarbij help ik graag. Heb je interesse scrol dan zeker verder voor het inschrijvingsformulier.

maar is dit iets voor mij?

Wil je groeien als creative ondernemer maar zit je vast?

 

Ben je op zoek naar jouw niche en jouw persoonlijke touch? 

 

Wil je meer leren over florale technieken en basis materialen die duurzaam zijn?

 

Wil je starten als florist maar geen idee waar te starten? 

 

Zin om meer te leren over het fotograferen van bloemen en hoe je jezelf kunt profileren op sociale media? 

2Q3A4949.jpg

Ik help je graag!

Droom je weg bij de beelden van Hello Honey en ben je bereidt om daarvoor in het diepe te springen? Dan vang ik je graag op!

Dit traject wordt opgebouwd volledig aan jouw noden. Achteraf krijg je verschillende tips en tricks mee, prachtige foto's voor in jouw portfolio en een prachtige gids die je verder op weg helpt. 

Op locatie, in mijn atelier.. het kan allemaal! Ik hoop je dan ook zo snel mogelijk te ontmoeten zodat we samen jouw creative ziel kunnen aanwakkeren.

Dit kunnen jouw beelden zijn...

Let's meet honey x
Waar wil je meer over leren? Je mag meerdere vakjes aanvinken.

Bedankt voor de inzending!

money talk honey

Aangezien dit traject volledig op maat wordt gemaakt van jouw noden en hier al mijn kennis in zit starten de prijzen vanaf 650 € excl. btw. Opgelet de prijzen stijgen naarmate de boekingen! 

Dit afhankelijk van jouw wensen, locatie en noden.

Hierin zitten alle materialen, fotografische beelden, bloemen, ontbijt, lunch en snacks bij inbegrepen.

 

Zo kan je ook kiezen voor verschillende afbetaal plannen zodat de investering niet té zwaar doorweegt. I know the struggle honey! 

Het enige wat jij hoeft mee te brengen is een goede dosis goesting, een potje liefde en een zakje creativiteit!

Flowers for breakfast logo (2).png