It's all about me, myself and I.

De zomer is voorbij gevlogen, de herfst hebben we al vol op beleefd met fijne workshops en nu duiken we stilletjes aan de winter in. Ook hier staan er heel veel leuke workshops en events op de planning, dus ik heb er veel zin in!


Maaaarrr.. naast die drukke agenda, maak ik graag tijd voor reflectie. Over mezelf, over mijn bedrijf en over mijn branding. Visualisatie vind ik heel belangrijk als het gaat over doelen stellen en de branding van mijn bedrijf op te maken. Wat wil ik uitstralen? Waar wil ik eind 2020 staan? Waarom wil ik dit veranderen? En vooral, voelt het goed? en wat zegt mijn buikgevoel?


Het lag al een tijdje op mijn maag en woog op mijn schouders, Hello Honey is aan verandering toe. Al was deze verandering al zichtbaar op mijn sociale media maar toch wou ik die stijl ook verder uitwerken in mijn huisstijl, mijn bedrijf. Warme tonen zoals terracotta, okergeel en oud roze gaan hier dus duidelijk hand in hand. Het zijn kleuren die ik altijd mooi gevonden heb maar nu, helemaal in het plaatje passen. Daarom besloot ik een visionboard/moodboard te maken. Even mijn creativiteit en buikgevoel hierop te leggen. Met schaar, dubbelzijdige tap en duimspijkers ging ik aan de slag.


Creativiteit gaat gepaard met al je zintuigen en die laat ik graag prikkelen. Daarom zette ik mijn nieuwe jazz zanger Al Green op, maakte ik een kruidige chai latte en kroop ik mijn bureau'tje in. Veel mensen denken meteen dat een moodboard of visionboard de eindmeet is. Het is een doel dat je visualiseert maar dit kan perfect een tussen stap zijn. Een hoogte punt in je leven. Het hoeft dus niet je eindmeet te zijn, want tenslotte zijn we mensen en we willen altijd méér.


Is dat erg? Helemaal niet maar een visionboard kan je helpen bij het maken van beslissingen en het aannemen van bepaalde jobs. Wat voor een bedrijf run jij? Waar zie jij jezelf binnen bepaalde tijd en wat wil je behaald hebben?


Voor mij is dat een nieuwe online masterclass organiseren, een romantisch shoot organiseren, one-one classes geven, meer huwelijken binnen halen, in een magazine te komen staan én een open tuin event op poten zetten. "Das toch veel te veel jong?!" Neen. Ik ben er rots vast van overtuigd dat wij als ondernemers en creatieve zielen te klein dromen. We moeten groter dromen, grote stappen durven zetten en onszelf vooral durven te bewijzen.


Daarom is het zo belangrijk om even stil te staan over waar je naartoe wilt en wat je ware kleur is.

Let's make some magic honey x0 keer bekeken
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019  by  Hello Honey. Proudly created with Wix.com