top of page

Wilde sering & zonnecrème

Dat een blog enthousiast werd ontvangen is het minste wat ik kan zeggen. Ondanks de trends van Instagram reels, Tiktok video's en vluchtige stories miste ik nog woorden. Onderwerpen of schoonheden waar ik graag mijn verhaal over wil delen. Waarin tips & tricks geen uitzondering zijn en waar ik mijn dagelijkse bezigheden kan delen. Over ondernemer zijn en over de persoon los van mijn zaak.


Als 98 % extraverte is een connectie leggen met mensen zéér belangrijk voor mij, het is net door jullie dat ik leef en de wereld optimaal beleef. Waar ik de beste woorden uit mijn toetsenbord kan schudden en even kan neerstrijken in mijn eigen, rooskleurig leventje.


Zoals nu, in mijn eerste blogpost, die de titel "Wilde sering & zonnecrème" gekregen heeft. Ik wou dat het een waardige, catchy titel zou zijn maar het zijn twee woorden geworden die momenteel zeer aanwezig zijn want hoe mooi is deze tijd van het jaar? Eerlijk, het is pas sinds de start van Hello Honey (2018) dat ik de lente pas als hét mooiste seizoen beleef. Onlangs bezocht ik Parijs en daar werden we in de watten gelegd door de geur van wilde, paarse sering in de parken & zonnecrème.


Waar een glaasje wijn om 11 u no big deal is en waar de liefde geuit wordt op elke hoek van de straat. Ondanks dat mijn vriend zich niet veilig voelde in de metro, leefde ik helemaal mee op de hype. De lente is een periode in het jaar waar je als florist naartoe leeft want de eerste dahlia's & pioenen komen op de markt, de ranonkels zijn in volle bloei en het is de moment van de blauwe regen en de rhododendron. Je hoort het al, veel geuren, texturen en kleuren.


Mijn leven bestaat zo'n 30 % uit het rond rijden van groothandel naar klanten en omgekeerd! Het is net nu dat de zijkanten van de autostrades, de landelijke wegen en de voorperkjes op hun mooiste zijn. Met weelderige frambozenbloesems en kaars rechte tulpen. De zon, de regen en de wind zijn dan aller beste vrienden en het eerste fruit begint te vormen aan de bomen. Kruiden schieten als onkruid in de moestuintjes & verse cocktails worden geserveerd in no time.


Dat mijn kijk rooskleurig te noemen valt steek ik zeker niet weg maar wie naar het mooiste zoekt zal deze altijd vinden. Het is een les die ik al meerdere "mindfulness" boeken gelezen heb, dat alles begint met wat tussen je oren zit. Dus ben je hier nieuw, een vaste klant of een vluchtige vogel voel je dan maar meer dan welkom. Helemaal klaar om mijn klankbord open te zetten voor het publiek. Ik ben ontzettend blij dat je mijn eerste woorden serieus nam dus laat gerust een reactie achter als je jouw blik op de lente met mij wil delen. Een klein gelukske misschien?


Ps: Vergeet geen zonnecrème te smeren, de zon is graag van de partij! (;


Foto van Hilde Eyckmans


53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page