top of page

Rouwkransen bestellen

Ben je op zoek naar rouwkransen die je online kan bestellen? Dan heb je alvast de geschikte site gevonden. Ik bied een ruim aanbod aan rouwkransen en andere grafstukken aan, die je kan personaliseren naar jouw wensen. Hoe kan je iemand beter herdenken dan met zijn of haar favoriete bloemen?

Neem direct contact met ons op

Gemakkelijk en snel online rouwkransen bestellen

Voorgoed afscheid nemen van een dierbaar persoon is een van de zwaarste dingen die er zijn. Bovenop al het verdriet is het regelen van de praktische zaken er vaak te veel aan. Hello Honey, bloemenwinkel in Ternat, maakt bloemen voor alle belangrijke gelegenheden in een mensenleven, van huwelijk tot rouw. Ik wil je graag een zorg ontnemen in deze moeilijke tijd door prachtige rouwkransen en/of andere stukken rouwwerk te maken en deze aan huis te leveren. In mijn webshop vind je rouwkransen en andere grafstukken, die je bij het bestellen naar hartenlust kan personaliseren. Vind je toch niet waar je naar op zoek bent? Ik maak ook stukken rouwwerk op maat. Wat je ook in gedachten hebt, ik zorg ervoor dat het zo goed mogelijk tot uitvoering komt, zodat jouw dierbare persoon een waardig aandenken krijgt. De levering is overigens gratis in de omgeving van Ternat.

DSC_9903.jpg
DSC_8802 3.jpg

Bestel nu jouw rouwkrans

Wil je je rouwkransen zo snel mogelijk bestellen? Kies dan in de webshop je grafstuk naar wens en noteer in het opmerkingenveld je gewenste kleuren, of je een lint met tekst erbij wilt en het adres voor de levering. Voor rouwwerk op maat neem je contact met mij op via het contactformulier. Je kan ook altijd vragen stellen via het chatvenster, rechts onderaan deze pagina.

bottom of page