top of page

Workshop bloemschikken op locatie

Wil je graag een workshop bloemschikken volgen op locatie? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want Hello Honey organiseert allerlei workshops bloemschikken op locatie naar keuze. Ik bezorg jou en je gezelschap een onvergetelijke namiddag of avond en zorg ervoor dat jullie jezelf achteraf ware bloemenexperts kunnen noemen.

Neem direct contact met ons op

Ik organiseer jouw workshop bloemschikken op locatie

Weinig dingen zijn zo mooi en zo effectief om een huis mee op te fleuren als een boeketje bloemen. Je kan natuurlijk altijd zelf een boeketje kopen – of nog beter, een boeketje cadeau krijgen – maar is het niet leuker om zelf met bloemschikken aan de slag te gaan? Zo kan je je lekker creatief uitleven, en bovendien zal je boeketje extra glans krijgen door de wetenschap dat jij het zelf hebt gemaakt. In mijn bloemenwinkel in Ternat organiseer ik regelmatig workshops bloemschikken, waar ik samen met medebloemenliefhebbers de mooiste bloemencreaties in elkaar steek. Maar ik organiseer ook geregeld workshops bloemschikken op locatie, bijvoorbeeld op evenementen zoals huwelijken. Daarnaast geef ik geregeld workshopsof bij mensen thuis voor een privégelegenheid. Ik heb dus al de nodige ervaring om ook jou en je gezelschap een geweldige workshop te geven. Er is geen betere manier om je evenement of feest naar een hoger niveau te tillen!

DSC_9975.jpg
DSC_9552.jpg

Boek nu jouw workshop bloemschikken

Ben je al helemaal warmgemaakt voor jouw workshop bloemschikken op locatie? Neem dan snel contact met mij op via het contactformulier en dan leggen we samen jouw workshop vast! Meer informatie over de voorwaarden en tarieven vind je bij de diensten. Als je vragen hebt, kan je ze ook gemakkelijk stellen via de chatfunctie onderaan in de rechtse hoek. Ik kijk alvast uit naar onze workshop, hopelijk jij ook!

bottom of page