top of page

Een workshop bloemschikken thuis volgen

Een workshop bloemschikken volgen bij jou thuis, het klinkt als een droomscenario. Toch kan het heel gemakkelijk realiteit worden, want ik geef mijn workshops ook op locatie. Wil jij een prachtig boeket maken en alles leren over bloemen zonder daarvoor je huis te moeten verlaten? Dan kom ik graag binnenkort ook bij jou langs voor een gezellige namiddag of avond!

Neem direct contact met ons op

Volg een gezellige workshop bloemschikken bij jou thuis

Een boeket bloemen in huis verbetert meteen de hele sfeer. In mijn bloemenwinkel in Ternat kan je altijd een mooi boeketje komen halen, maar wat dacht je ervan als ik de bloemen naar jou thuis kom brengen? Hello Honey organiseert regelmatig workshops bloemschikken in de winkel zelf, maar op aanvraag geef ik ook workshops op locatie. Dit gaat vaak om allerlei evenementen, maar ook privé workshops geven doe ik met plezier. Ben je op zoek naar een originele activiteit voor een avond met vriendinnen of een namiddag met familie, ? Zoek dan niet verder en volg een workshop bloemschikken bij jou thuis! Je kan voor de workshop zelf kiezen welke bloemendecoratie jullie makenje maakt. Wil je leren om zelf een boeket te schikken, een verse bloemenkrans te maken of een stuk tafeldecoratie met bloemen in elkaar te steken? Het kan allemaal! Je zal zien dat de creaties die je zelf maakt niet moeten onderdoen voor de bloemen in mijn webshop.

DSC_9975.jpg
DSC_9552.jpg

Boek nu je privéworkshop bloemschikken

Kijk je alvast reikhalzend uit naar een workshop bloemschikken bij jou thuis? Neem dan snel contact met mij op via het contactformulier, zodat we zo snel mogelijk een datum kunnen inplannen. Meer informatie over de tarieven, de voorwaarden en de verschillende opties vind je bij de diensten. Als je hebt, stel ze dan gerust via het chatvenster onderaan deze pagina. Ik kan alvast niet wachten om jouw bloemencreaties te zien!

bottom of page