top of page

zo 29 sep

|

Locatie wordt later bepaald

Masterclass: Centerpieces & Tablestyling

Zin een korte, intense masterclass? Dan zit je hier goed!

Masterclass: Centerpieces & Tablestyling
Masterclass: Centerpieces & Tablestyling

Tijd en locatie

29 sep 2024, 13:00 – 16:00

Locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Masterclass: Centerpieces & Tablestyling

Na vele vragen over cursussen, 1 op 1 workshops en masterclasses... staan ze eindelijk online!

Deze korte, intense masterclass is bedoeld voor floristen die actief zijn in de huwelijkssector, weddingplanners, stylisten ... of voor iedereen die een groot hart heeft voor bloemen.

In deze opleiding bespreken we zeer uitgebereid de verschillende tafelstukken en hoe je deze kan combineren en stylen met elkaar. We bekijken in diepte de materialen creëren uiteindelijk een prachtige tafelsetting aan de hand van een moodboard. Ook daar gaan we dieper op in zoals kleurengebruik en de verschillende trends. Uiteindelijk gaan jullie met 1 weeldering, groot tafelstuk naar huis.

Natuurlijk worden jullie eerst gezellig ontvangen op een unieke locatie (nog vast te leggen) waar ik met veel plezier mezelf even voorstel. Na een uitgebreide uitleg van de seizoensbloeiers en de demo, is het eindelijk aan jullie. 

Ondertussen zullen er foto's genomen worden voor jouw portfolio en zal er een heerlijke catering van hapjes voorzien worden.

Afsluiten doen we met een heerlijke bubbel en sluiten we af met enkele persoonlijke foto's voor in jullie portfolio. Jouw tafelstuk zal in 2 verschillende settings gefotografeerd worden, zo heb je genoeg afwisseling in jouw content.

Voor deze reeks masterclasses maak ik steeds plaats voor 5 personen, zo kan er intiem gewerkt worden en kan ik voldoende begeleiding geven. 

Ik kijk er alvast enorm naar uit!

Tot dan honey?

Tickets

  • Ticket Masterclass - 29/09

    Geldig voor 1 persoon.

    € 550,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page