top of page

Honey's 
webshop

Afhalen in de winkel of gratis levering in Groot-Ternat (1740/1741/1742). 

 

 

 

Openingsuren:

Di - Vrij: 09:00 u - 17:30 u 

Za : 13:00 u - 17:30 u 

Zo - Ma: Gesloten (dit kan wijzigen tijdens feestdagen)

SweetasFlowers - HildeEyckmans-218.jpg

OPGELET:

Gelieve steeds 2 tot 3 dagen op voorhand te bestellen, zo kunnen wij op tijd alles aankopen en voorzien voor jou bestelling. 

 

Online bloemen kopen

Online bloemen kopen is de eenvoudigste manier om je huis op te fleuren. Je haalt immers een stukje natuur en romantiek in huis zonder er zelf de deur voor uit te moeten. Bij Hello Honey kan je de mooiste bloemstukken online bestellen en thuis geleverd krijgen. Verwen jezelf of een geliefde met een bosje bloemen, rechtstreeks aan huis geleverd!

Bij mij kan je online de mooiste bloemen kopen

Bloemen die je online koopt hoeven niet onder te doen voor bloemen die je koopt in een fysieke bloemenwinkel, integendeel. Naast mijn bloemenwinkel in Ternat heb ik een ruim aanbod aan prachtige bloemstukken die je online kan kopen en naar eigen voorkeur kan personaliseren. Je vindt de verschillende bloemstukken hierboven. Aarzel niet om bij het bestellen de gewenste kleurencombinaties en eventuele andere wensen aan te geven. Vind je binnen dit aanbod toch niet hetgeen waar je naar op zoek bent? Geen probleem, ik doe ook aan maatwerk. Zo maak ik graag bloemstukken voor huwelijken, die ik volledig op maat van jullie wensen en jullie smaak creëer. Ook voor bloemstukken voor huwelijksverjaardagen of andere evenementen kan je altijd bij mij terecht. De levering is trouwens gratis in de omgeving van Ternat. Er is dus geen reden om je bloemen niet online bij mij te kopen!

Bestel je bloemdecoratie nu

Heb je je ding al volledig gevonden in de webshop? Plaats dan nu je bestelling en voeg zeker het adres waarop het geleverd moet worden toe in het opmerkingenveld. Voor op maat gemaakte stukken neem je best contact met mij op via mijn contactformulier. Dan bespreken we samen hoe het boeket er concreet uit zal zien. Heb je nog vragen? Stel ze dan via de chatfunctie onderaan het scherm. Graag hoor ik je snel!

bottom of page