top of page

Workshop bloemschikken

Look honey, workshops!
 • Maak jouw eigen, romantische bloemenmand!
  Afgelopen
  50 euro
 • Trek hip naar de festivals!
   
  30 euro

  Beschikbaarheid laden...

 • Cocktails shaken tussen de bloemen!
   
  55 euro

  Beschikbaarheid laden...

 • Met een theelichtje natuurlijk (;
   
  50 euro

  Beschikbaarheid laden...

 • FAVORIET!
   
  50 euro

  Beschikbaarheid laden...

 • Met de mooiste Herfstbloeiers!
   
  45 euro

  Beschikbaarheid laden...

 • Maak je eigen grafstuk voor Aller Heiligen.
   
  50 euro

  Beschikbaarheid laden...

 • Geurend en vol textuur!
   
  45 euro

  Beschikbaarheid laden...

 • Een langwerpig stuk met geurend groen!
   
  40 euro

  Beschikbaarheid laden...

 • Serveer je hapjes op een unieke manier!
   
  60 euro

  Beschikbaarheid laden...

Wil je graag een leuke en leerrijke workshop bloemschikken volgen? Ik organiseer verschillende workshops met bloemen, zowel in mijn bloemenwinkel in Ternat als op locatie. Je leert alles bij over bloemen en de kunst van het bloemschikken, je bent creatief bezig en je mag nadien je eigen creatie mee naar huis nemen. Er zijn alleen maar voordelen!

De leukste workshops bloemschikken

Bloemschik workshops zijn tegenwoordig helemaal in, en terecht! Het is een originele en gezellige manier om je avond te spenderen, je leert er een heleboel bij en je houdt er ook nog eens een mooi boeket aan over. Hello Honey heeft een ruim aanbod aan workshops met bloemen, met verschillende soorten bloemcreaties en op verschillende locaties. Zo organiseer ik regelmatig bloemschik workshops in mijn bloemenwinkel in Ternat, waar al wie geïnteresseerd is zich voor mag inschrijven. Deze bloemschik workshops zijn bijzonder gevarieerd. Zo organiseer ik algemene cursussen bloemschikken, maar vaak houd ik ook workshops voor een specifieke decoratie met bloemen. Soms organiseer ik ook, samen met een andere creatieveling, een extra bijzondere en veelzijdige workshop. Het huidige aanbod vind je onderaan deze pagina. Ik organiseer ook workshops bloemschikken op locatie. Zo sta ik geregeld met mijn bloemen op , bijvoorbeeld op evenementen zoals bijvoorbeeld huwelijken. Maar ik geef ook op aanvraag workshops of privé bij mensen thuis. Wil jij graag je evenement naar een hoger niveau tillen met een bloemschik workshop of wil je graag een workshop volgen alleen met je familie of vrienden? Dat kan perfect! Meer informatie over het aanbod, de tarieven en de voorwaarden vind je bij de diensten.

Schrijf je nu in

Heb jij zin gekregen om ook een workshop met bloemen te volgen? Schrijf je dan nu in voor een van onderstaande workshops of neem contact met mij op via het contactformulier om je eigen workshop te boeken. Heb je nog vragen? Stel ze dan zeker in het chatvenster in de rechteronderhoek. Hopelijk tot binnenkort!

bottom of page