top of page

Workshop bloemschikken

Look honey, workshops!
 • Maak het extra gezellig in huis!
  Afgelopen
  35 euro
 • Een langwerpig stuk met geurend groen!
   
  40 euro

  Beschikbaarheid laden...

 • Serveer je hapjes op een unieke manier!
   
  60 euro

  Beschikbaarheid laden...

Wil je graag een leuke en leerrijke workshop bloemschikken volgen? Ik organiseer verschillende workshops met bloemen, zowel in mijn bloemenwinkel in Ternat als op locatie. Je leert tijdens de cursus alles bij over bloemen en de kunst van het bloemschikken, je bent creatief bezig en je mag nadien je eigen creatie mee naar huis nemen. Er zijn alleen maar voordelen!

De leukste workshops bloemschikken

Bloemschikworkshops zijn tegenwoordig helemaal in, en terecht! Het is een originele en gezellige manier om je avond te spenderen, je leert er een heleboel bij en je houdt er ook nog eens een mooi boeket aan over. Hello Honey heeft een ruim aanbod aan workshops met bloemen, met verschillende soorten bloemcreaties en op verschillende locaties. Zo organiseer ik regelmatig bloemschikworkshops in mijn bloemenwinkel in Ternat, waar al wie geïnteresseerd is zich voor mag inschrijven. Deze bloemschikworkshops zijn bijzonder gevarieerd. Zo organiseer ik algemene cursussen bloemschikken, maar vaak houd ik ook workshops voor een specifieke decoratie met bloemen, zoals een workshop bloemenkransen maken. Ook een workshops over bloemenmanden maken komen aan bod. Soms organiseer ik ook, samen met een andere creatieveling, een extra bijzondere en veelzijdige workshop.

Meer dan enkel bloemschikworkshops

Naast de klassieke workshops geef ik ook volledige cursussen over bloemschikken, waarbij je gedurende enkele weken intensief aan de slag gaat met bloemen. Zo is er een cursus waarbij je leert hoe je een bloemist voor huwelijken wordt. Het huidige aanbod vind je onderaan deze pagina. Ik organiseer ook workshops bloemschikken op locatie. Zo sta ik geregeld met mijn bloemen op evenementen. Maar ik geef ook op aanvraag workshops privé bij mensen thuis. Wil jij graag je evenement naar een hoger niveau tillen met een bloemschikworkshop of wil je graag een cursus bloemschikken volgen met je familie of vrienden? Dat kan perfect!

Schrijf je nu in

Heb jij zin gekregen om ook een workshop met bloemen te volgen? Schrijf je dan nu in voor een van onderstaande workshops of neem contact met mij op via het contactformulier om je eigen workshop te boeken. Heb je nog vragen? Stel ze dan zeker in het chatvenster in de rechteronderhoek. Hopelijk tot binnenkort!

bottom of page