top of page

zo 20 okt

|

Locatie wordt later bepaald

Masterclass: Floral Installations

Wil je op een unieke manier impact maken met bloemen? Dan zit je hier helemaal goed!

Masterclass: Floral Installations
Masterclass: Floral Installations

Tijd en locatie

20 okt 2024, 13:00 – 16:00

Locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Masterclass: Floral Installations

Na vele vragen over cursussen, 1 op 1 workshops en masterclasses... staan ze eindelijk online!

Deze korte, intense masterclass is bedoeld voor floristen die actief zijn in de huwelijkssector, weddingplanners, stylisten ... of voor iedereen die een groot hart heeft voor bloemen.

In deze opleiding gaan we ons intens verdiepen in florale installaties en de verschillende mogelijkheden die zo'n grote stukken bieden. Hoe je de aankoop kan drukken en toch jouw klanten dat wauw-effect kan bezorgen. We duiken samen mijn gereedsschap in, verkennen de zee van bloemen die jullie mogen gebruiken en gaan na een demo zelf aan de slag.

Natuurlijk worden jullie eerst gezellig ontvangen op een unieke locatie (nog vast te leggen) waar ik met veel plezier mezelf even voorstel. Er zal een heerlijke drankje voor jullie klaar staan en haal met plezier al mijn kennis boven. 

Ondertussen zullen er foto's genomen worden voor jouw portfolio en zal er een heerlijke catering van hapjes voorzien worden.

Afsluiten doen we met een heerlijke bubbel en sluiten we af met enkele persoonlijke foto's voor in jullie portfolio. De setting van de florale installatie word gezamelijk aangekleed en gedecoreerd. Je kan dus zeker een extra leuke outfit meenemen voor de foto's!

Voor deze reeks masterclasses maak ik steeds plaats voor 5 personen, zo kan er intiem gewerkt worden en kan ik voldoende begeleiding geven.

Ik kijk er alvast enorm naar uit!

Tot dan honey?

Tickets

  • Ticket Masterclass - 20/10

    Ticket voor 1 persoon.

    € 685,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page