top of page

zo 26 jan

|

Ternat

Opleiding Huwelijksflorist - Voorjaar 2025

Wordt een een huwelijksflorist op 5 maanden tijd!

Opleiding Huwelijksflorist - Voorjaar 2025
Opleiding Huwelijksflorist - Voorjaar 2025

Tijd en locatie

26 jan 2025, 13:00 – 25 mei 2025, 17:00

Ternat, Statiestraat 174, 1740 Ternat, België

Over het evenement

Cursus: Huwelijksflorist

Met jaarlijks meer dan 80 huwelijken kan ik wel zeggen na 6 jaar, dat er een bepaalde expertise is opgebouwd. Vanaf het eerste contact met de koppels tot de facturatie. Ik neem je graag mee in mijn verhaal én al mijn kennis. Na de eerste bloemschik cursus was er veel vraag naar een huwelijksflorist cursus dus hier is ie!

Tijdens deze cursus zullen er verschillende samenwerkingen komen met bakkers, fotografen, verhuurbedrijven en zoveel meer zodat jij genoeg inspiratie en connecties kan opdoen. Altijd zal er met kwalitatieve bloemen gewerkt worden en ontvang je bij de start een klein starterspakket met een snoeischaar en schriftje. 

Bij elke les zal je de nodige materialen krijgen zodat je vlot aan de slag kan gaan.

Zo zullen we alle vlakken raken in een tijdspanne van 5 maanden. Alle lessen zullen doorgaan op zondag en dit steeds eenmaal per maand. Er zal ook naar verloop een online les gepland worden om alle administratieve en financiële aspecten te behandelen. Hier zijn alvast de geplande lessen/datums. De lessen starten steeds om 13 u en duren gemiddeld steeds 2 uur.

 • Zondag 26 januari: Starten van de cursus met een welkomswoordje. Daarna maken we samen twee bruidsboeketten op twee verschillende manieren en leer je de basis over hoe je correct je bloemen verwerkt.
 • Zondag 23 februari: In deze les gaan we aan de slag met verschillende accessoires zoals corsages, polsarmbandjes, kroontjes en een bloemenmandje.
 • Zondag 23 maart: Leggen we de focus op de tafelstukken en de styling hier rondom. Ook leer je hier op een mooie manier vaasjes vullen voor op receptietafels en dinertafels.
 • Zondag 27 april: In deze les gaan we aan de slag met het maken van grotere stukken voor recepties en ingangen van feesten. Ook spitsen we ons toe op kransen voor de ringen of voor de bruidstaart in te plaatsen.
 • Zondag 25 mei: De laatste les al...  Hierbij sluiten we af met het een opbouwen van een ceremonieboog en passende grondstukken. Dit is een groepsproject en zal gefotografeerd worden voor jou portfolio!

Dus wat mag je allemaal verwachten?

- 5 Offline lessen met alle bloemen, materialen en uitleg inbegrepen

- 1 Online les waarbij we alle administratieve en financiële zaken overlopen en bespreken

- Een starterspakketje

- Je krijgt er mijn E-Book gratis bij met meer dan 5 DIY-projecten, inspiratie en meer dan 10 verschillende technieken

- Veel inspiratie en unieke samenwerkingen met trouwleveranciers

- Foto's voor in jouw portfolio

Wat mag dat kosten?

De totale prijs van deze cursus komt op 849 € incl. BTW met alles bovenstaand inbegrepen. Deze kan 1 keer betaald worden of via afbetaling. Dit kan je bij de afrekening gemakkelijk aanduiden. Heb je al een zaak? Dan maak ik met plezier een factuur voor jou op.

Maar wat na de cursus?

Na de cursus zal je in staat zijn om koppels perfect te begeleiden met hun huwelijksbloemen. Zo zal je ook foto's ontvangen die een goede basis vormen voor je portfolio. Dit zijn natuurlijk maar 5 lessen en dring ik er steeds op aan om te blijven oefenen en durf je grenzen te verleggen waar mogelijk. Je zal in staat zijn om kwalitatieve producten af te leveren met stukken die na het huwelijk nog goede staat zijn.

Door de online les zal je gemakkelijker prijzen kunnen opzetten voor klanten en het gehele financiële plaatje beter kunnen onderbouwen.

Is na dit alles jou nog iets niet duidelijk? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!

Schrijf je tijdig in want er is maar plaats voor 5 personen om voldoende kwaliteit en keuze te bieden.

Tickets

 • Opleiding Huwelijksflorist

  Geldig voor 1 persoon incl. materialen, bloemen en de nodige begeleiding. Eenmalige betaling

  € 849,00
 • Opleiding Huwelijksflorist

  Geldig voor 1 persoon incl. materialen, bloemen en de nodige begeleiding. Afbetaling voor 2 maanden.

  € 424,50

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page