Say "hi honey!"

"Meet the maker" or in this case, the florist. Gemakkelijker nog, zeg maar gewoon Charlotte. De vrolijke, romantische ziel achter Hello Honey. 

Met veel plezier laat ik jullie kennis maken met deze "girl next door". Al vijf jaar ben ik een échte floral lover. Op oud vintage servies, op oude postkaartjes, in boeketten, in velden, ...

 

 Daarom is op 1 januari 2018 Hello Honey ontstaan. Ondertussen zijn we al een eindje verder en heb ik al aan mooie projecten meegewerkt! Ik ben een jonge ziel van 23 jaar en barst van het leven. Ik ga het liefst al zingend door het leven en dat met een rooskleurige bril op. Pretty clear, huh? Ik ben een grote thee-liefhebber & een échte levensgenieter.

Dus begint het bij jou ook te kriebelen om iets moois te bestellen? Of liever zin in een leuke samenwerking? Neem dan zeker contact met me op!

Lots of love, honey x

"Heel aangename samenwerking. Zeer vlotte en vrolijke dame met een passie voor haar job. Luistert ook perfect naar de wensen van de klant wat resulteert in een afwerking die perfect past bij ons en onze zaak."

— Elfi De Valck

"Charlotte verzorgde het bloemwerk voor ons huwelijk op 29 juni 2019. Onze eerste kennismaking was direct een schot in de roos! Enorm vrolijke en enthousiaste meid met een grote passie voor haar job. Ze ging meteen aan de slag en kwam bij het overlopen af met de exacte kleuren en ideeën die ik voor ogen had. Ze kon ons perfect inschatten en stelde een prachtig boeket samen voor mij en ook de decoratie was tip top. Een échte aanrader."

- Sandie Neuteleers

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019  by  Hello Honey. Proudly created with Wix.com