top of page

zo 12 mrt

|

Ternat

Lovely Sunday's

Ontbijt & Bloemen? Dat is een gouden combo!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lovely Sunday's
Lovely Sunday's

Tijd en locatie

12 mrt 2023, 09:00 – 12:00

Ternat, Statiestraat 174, 1740 Ternat, België

Gasten

Over het evenement

Lovely Sunday's 

Als ochtendmens kan ik alleen maar dromen van dit soort workshops. Een heerlijk ontbijt tussen de bloemen, in een prachtig gedekte tafel en dat met florale zielen. Ideaal om te doen met je vriendinnen, je mama of je lieve oma! 

Wat mag je allemaal verwachten? Om 09:00 u zet ik mijn deuren open voor jou en vliegen we meteen in het ontbijt. Denk aan een heerlijke yoghurtbowl, American Pancakes & een toast met lekkers van het seizoen. Dit natuurlijk in een mooi tafellandschap dat helemaal de toon zal zetten van de workshop. Leer de andere workshoppers kennen en geniet van het lekkere eten. 

Daarna wordt de tafel voor jou afgeruimd en krijg je een starterspakketje. Dit met een snoeischaar en nodige materialen. Na een korte demo ga je zelf aan de slag en maak jouw eigen romantisch tafelstuk. Dit allemaal met mooie, unieke lente bloeiers. 

Rond de middag is de workshop afgelopen en ga je naar huis met een volle maag, jouw nieuwe bloemschikmaterialen en natuurlijk, jouw zelfgemaakt bloemstuk. 

Zin om deel te nemen? 

Haast je naar de tickets want er zijn telkens maar 8 plaatsen beschikbaar. Er zijn twee datums: zondag 12 maart en zondag 30 april. Ideaal voor die prachtige seizoenbloeiers! 

Tot dan honey? 

Tickets

  • Ticket Lovely Sunday

    Prijs incl. ontbijt, materialen en bloemen.

    € 60,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page