top of page
2 kopie_edited.png
Hello Honey -12.jpg

Iets met passie & vrouwelijkheid

In 2021 begon het als een hobby die snel uitgroeide tot een passie. Cocktails shaken is niet enkel leuk maar het is zo'n fijne beleving. Eentje waarvan je mond gaat wateren, je ogen van gaan fonkelen en waarvan je gedachten overlopen van de ideeën. 

Na enkele honderden cocktails te shaken, cursussen te volgen en duizenden Youtube filmpjes te bekijken is het nu aan mij. Om jou te verwelkomen in de wondere wereld van Mixologie! 

Are you ready, honey?

Hello Honey-42.jpg

"Hoe kunnen we samenwerken?"

Hello Honey -10.jpg

1

Cocktail Workshops

Altijd al willen leren cocktails willen leren shaken maar geen idee hoe? Dan zit je hier helemaal goed. Ideaal voor verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeest of teambuilding! Vraag gerust de brochure aan voor meer informatie.

2

Privé Events

Honey & Lilac kan kleine events tot max. 30 personen voorzien van heerlijke cocktails en andere passende dranken. Daarnaast werk met enkele traiteur partners die jou kunnen voorzien van bijhorende hapjes. Waarbij de focus ligt op seizoensgebonden producten.

3

Bedrijven 

Op zoek naar een leuke teambuilding? Of geef je een leuke bedrijfsfeestje? Dan kan je bij Honey & Lilac zeker terecht! 

Zo kunnen wij alle materialen van bar, frigo's en diepvries zelf aanleveren indien nodig. Zo hoeft u geen extra maatregelingen te treffen!

Zin om te sippen aan een lekkere cocktail?

Van een leuke, intieme workshop tot een bedrijfsfeestje? Het kan allemaal. Door mijn netwerk met Hello Honey heb ik enorm veel ervaring opgebouwd waardoor ik graag mee denk én creëer om jouw event, feest of workshop nog zo bijzonder en uniek te maken.

Hello Honey-41.jpg

Zin om te watertanden met mij?

bottom of page