top of page

zo 11 feb

|

Zemst

Sweet as Flowers

Een floraal event met een goeie dosis romantiek!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Sweet as Flowers
Sweet as Flowers

Tijd en locatie

11 feb 2024, 09:30 – 15:00

Zemst, Steendreef 77, 1982 Zemst, België

Gasten

Over het evenement

Sweet as Flowers -

We doen het allemaal opnieuw in 2024 en mannekes, is het aftellen! 

Deze editie wordt nog romantischer, unieker en is geschikt voor beginners, romantische zielen, weddingplanners en ware pro's. 

In deze editie gaan we aan de slag met de eerste lente bloeiers en omarmen het mooie voorjaar in al haar koude en schoonheid. 

Deze editie zal doorgaan in de The Ruby in Zemst, op een domein met een prachtig kasteel. Perfect voor foto's toch? 

We starten deze editie op zondag 11 februari om 09:30 u op de locatie waarbij ik jou een warm ontvangst geef. Je krijgt een heerlijk welkomsdrankje aangeboden en mag meteen nestelen aan tafel. Om 10:00 u gaan we echt van start met uitleg over de bloemen en een mooie demo want in de eerste workshop maken we een langwerpig tafelstuk waarbij we eens lunch naderd, de tafel prachtig indekken met alle stukken om te genieten van de bloemen én het lekker eten dat geserveerd zal worden. 

Na de lunch gaan we verder met de tweede workshop. Ook hier zal terug uitgeleg en een demo gegeven worden want dit wordt een waar pronk stuk! Hierbij maken we een grote, weelderige krans met verse bloemen. Die in een mooie setting, eens klaar, zal gefotografeerd worden met een grote champagne tower.

Safe to say, het gaat belachelijk mooi zijn! Bekijk zeker via de link de moodboards van de twee workshops, zo weet jij meteen welke beelden / sfeer je mag verwachten. Afsluiten doen we dan natuurlijk met een glaasje bubbels en een lekker taartje. 

Rond 15:00 u sluiten we onze deuren en sturen we graag naar huis met twee prachtige bloemstukken, een volle maag, veel kennis en enorm veel inspiratie! 

OPGELET: Er is plaats voor 12 personen. OP = OP!

Dusss tot dan honey?

Check de moodboards hier: 

Deel dit evenement

bottom of page