top of page

zo 19 mei

|

Zemst

Sweet as Flowers

Geniet van een unieke dag vol bloemen, inspiratie en lekkers!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sweet as Flowers
Sweet as Flowers

Tijd en locatie

19 mei 2024, 09:30 – 15:30

Zemst, Steendreef 77, 1982 Zemst, België

Over het evenement

Sweet as Flowers -

We doen het voor de tweede keer in 2024 en mannekes, is het aftellen!

Deze editie wordt nog romantischer, unieker en is geschikt voor beginners, romantische zielen, weddingplanners en ware pro's.

In deze editie gaan we aan de slag met prachtige voorjaarbloeiers en zomerbloeiers! Waarbij genieten van prachtige peach kleuren, fleurige tinten en weelderige veldbloemen zoals Pioenen, ranonkels, volle rozen en tal van andere mooie bloeiers. 

Ook deze keer zijn we terug te gast in The Ruby in Zemst, op een domein met een prachtig kasteel. Perfect voor foto's toch?

We starten deze editie op zondag 19 mei om 09:30 u op de locatie waarbij ik jou een warm ontvangst geef. Je krijgt een heerlijk welkomsdrankje aangeboden en mag meteen nestelen aan tafel. Om 10:00 u gaan we echt van start met uitleg over de bloemen en een mooie demo want in de eerste workshop maken we een fleurige bloemenmand waarbij we eens lunch naderd, de tafel prachtig indekken met alle stukken om te genieten van de bloemen én het lekker eten dat geserveerd zal worden.

Na de lunch gaan we verder met de tweede workshop. Ook hier zal terug uitgeleg en een demo gegeven worden want dit wordt een waar pronk stuk! Hierbij maken we een grote, weelderige krans met verse bloemen. Die in een mooie setting, eens klaar, zal gefotografeerd worden met jullie zelfgemaakte cocktail of mocktail naar keuze!

Ja, je hoort het goed! In deze editie maken we ook een heerlijke cocktail die de zomer zeker verwelkomd! 

Safe to say, het gaat belachelijk mooi zijn! We sluiten dus af met een kleine versnappering en jouw zelfgemaakte cocktail, zo kan je nog even poseren voor de fotograaf.

Rond 15:00 u sluiten we onze deuren en sturen we graag naar huis met twee prachtige bloemstukken, een volle maag, veel kennis en enorm veel inspiratie!

OPGELET: Er is plaats voor 6 personen. OP = OP!

Dusss tot dan honey?

Tickets

  • Sweet as Flowers - 1 pers.

    Geldig voor 1 persoon incl. alle materialen, bloemen, dranken en lunch.

    € 279,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page