top of page
20211231_Katrien&Arthur_Mathiashannes_589.jpg

Bloemen voor een huwelijk

Ben je op zoek naar de perfecte bloemen voor jouw huwelijk? Dan heb je geluk, want Hello Honey doet niets liever dan de mooiste bloemstukken maken die perfect bij jou en je bruiloft passen. Van het juiste boeket voor je huwelijk tot alle bloemversiering, ik zorg ervoor dat al je wensen vervuld worden en dat je trouw er als een heus sprookje uitziet. Zo wordt je huwelijk letterlijk en figuurlijk de mooiste dag van je leven!

✓ Maatwerk  ✓ Workshops op locatie  ✓ Gratis levering in Ternat

Ik zorg voor de perfecte bloemen voor jouw huwelijk

E50924F2-6F58-4308-BA3B-AD1468418E87.jpg

Je bruiloft is dé dag waarop alles vlekkeloos moet verlopen en alles er exact zo moet uitzien zoals jij voor ogen had. Daarom is het een goed idee om een beroep te doen op een bloemist die huwelijken verzorgt, en ik neem graag die rol op mij! Een bloemist helpt je om de juiste bloemen voor jouw trouwdag te kiezen en helpt met het opstellen en afbreken van deze bloemdecoratie. Dat is dus al direct een kopzorg minder! In de keuze van de bloemen voor het huwelijk luister ik in de eerste plaats naar jullie wensen, maar geef ik ook het nodige advies en zorg ik voor begeleiding. De mogelijkheden zijn immers eindeloos en je moet aan veel denken. Zo is een goed boeket onmisbaar voor een huwelijk, maar ook de zaal moet opgefleurd worden met bloemrijke tafeldecoratie en andere bloemversieringen. Maak je geen zorgen, ik neem dit volledig op mij zodat jullie zorgeloos van jullie trouwdag kunnen genieten.

7C7E0B50-5C8A-4C68-8645-D1F29764B60C.jpg

Eindeloos veel mogelijkheden

Voor een huwelijk mag het wat meer zijn dan gewoon een simpel boeket. Je mag al je wilde plannen en grote dromen aan mij voorleggen, ik zorg ervoor dat ze zo goed mogelijk tot leven komen! Voor inspiratie kan je alvast een kijkje nemen op de webshop, maar houd in gedachten dat er nog veel meer mogelijk is. Ben je een creatieve ziel? Leer dan zelf een boeket of andere bloemversiering voor je huwelijk maken in een privé workshop met bloemen. Zo krijgen de bloemen voor jouw trouwdag een extra persoonlijke touch! De bloemen voor je bruiloft worden trouwens gratis bezorgd in de regio van Ternat. Je bespaart dus meteen op geld en moeite!

SweetasFlowers - HildeEyckmans-2.jpg
Bloemen te koop

Neem contact met ons op

Start de voorbereiding voor je bruiloft nu

DSC_8847.jpg

WWil je dat de bloemen voor jouw trouwdag het liefst zo snel mogelijk geregeld zijn? Dan neem je het best vandaag nog contact op met mij via het contactformulier, zodat we snel een eerste ontmoeting in kunnen plannen. Vragen kan je ook altijd stellen via de chatfunctie in de hoek rechtsonder, of je springt eens binnen in mijn winkel in Ternat, gelegen vlak bij het station. We zien elkaar hopelijk snel!

Kom ons ontdekken op de Statiestraat 174 in Ternat!

Openingsuren: 

Di. - Vrij. : 09:00 u tot 17:30 u

Za. : 13:00 u tot 17:30 u

Zo. - Ma. : Gesloten

SweetasFlowers - HildeEyckmans-218.jpg

Sweet as Flowers

zo. 17/09

199 €/pers.

SweetasFlowers - HildeEyckmans-212.jpg

Netwerk Event X E-Book Launch

do. 19/10

14,99 €/pers.

SweetasFlowers - HildeEyckmans-2.jpg

Cursus Huwelijksflorist

zo. 07/01/2024

749 €/pers.

IMG_2709.JPG

Opendeurdag

zo. 22/10

15 €/2 pers.

Kom langs!

bottom of page