top of page

Bloemist huwelijk

Een goede bloemist is een must have voor elk huwelijk. Van je bruidsboeket en corsage tot de bruiloftsdecoratie, bloemen bepalen de sfeer van je hele bruiloft. Het is dus van groot belang dat de bloemdecoratie er niet alleen goed uitziet, maar ook bij jou als persoonlijkheid past en dat alle afzonderlijke stukken mooi bij elkaar passen. Geen gemakkelijke klus, maar ik als bloemist help je graag om de perfecte bloemstukken samen te stellen voor de trouw van jouw dromen.

Neem direct contact met ons op

Een perfecte bloemist voor een perfect huwelijk

Je huwelijk is een van de belangrijkste dagen van je leven. Het is de dag waar je jarenlang van droomt en waar je ook jarenlang op terugblikt. Daarom moet alles ook tot in de puntjes in orde zijn. Hello Honey, bloemist in Ternat, zorgt er met de perfecte bloemdecoratie voor dat je trouw onvergetelijk mooi wordt. Ik luister naar jullie wensen en zorg er met een moodboard voor dat we volledig op dezelfde golflengte zitten, zodat jullie dag er zeker uitziet zoals jullie zelf voor ogen hadden. Van typische bruidsboeketten tot bloemrijke tafeldecoratie, alles is mogelijk en aan alles wordt gedacht. Voorbeelden van mijn bloemstukken vind je in mijn webshop, maar voor je huwelijk worden alle bloemstukken op jullie maat  gemaakt en mag het allemaal iets groter en meer bijzonder zijn. Ik help ook met de opstelling en afbraak van de bloemdecoratie. Dat is meteen een stressfactor minder op je huwelijksdag! Wil je bloemen laten bezorgen in Ternat? Dan is dat gratis!

SSHH-31.jpg
bar_robuste(c)annedegeyterfotografie-26.jpg

Meer dan enkel klassieke bloemdecoratie 

Ik ben niet enkel bloemist voor huwelijken, maar ook stylist. Ook voor de styling van je huwelijk kan je dus bij mij terecht. Zo kan je er meteen zeker van zijn dat de bloemen op je trouw volledig in lijn zijn met de rest van het feest. Meer informatie over alle diensten.  die ik aanbied, vind je op de desbetreffende pagina. Wil je een unieke touch aan je huwelijksfeest toevoegen? Nodig dan de Honey’s Bar uit. In deze mobiele bloemenbar kunnen je gasten zelf een boeketje samenstellen. Het staat mooi op je feest, het is plezier verzekerd en je hebt meteen ook een leuk aandenken voor je gasten om mee naar huis te nemen! Uiteraard kan je zelf de kleuren en verpakkingen van de bloemen in de Honey’s Bar kiezen, zodat het uniek is voor jouw trouwfeest. Download zeker de brochure voor meer informatie. Kortom, ik als bloemist zorg ervoor dat je huwelijk een totaalervaring wordt!

Maak een afspraak voor jouw ideale huwelijksfeest

Krijg je al de kriebels voor jouw bloemrijke huwelijk? Wil je zo snel mogelijk een bloemist voor jouw trouw? Wacht dan niet langer en neem nu contact met mij op via het contactformulier. We plannen dan zo snel mogelijk een afspraak in. Snelle vragen kan je ook stellen via de chatfunctie in de hoek rechtsonder. Hopelijk tot snel!

bottom of page