top of page

Beter om beter.

De start van 2023 ligt alweer even achter ons en voor we het weten, is het april. De lente overvalt ons allen een beetje en de zon blijft langer wakker dan 18:00 u. Het is genieten nu. Dat gevoel van lange dagen en korte nachten maakt me gelukkig en geeft me een energie die niet te omschrijven valt.


2023 is het jaar waarop ik neerschreef: "ik wil een level naar omhoog, ik wil beter doen, beter zijn." Dit kan je zo letterlijk in mijn journal terugvinden op 3 januari. Ondertussen zijn we al wat verder en ik kan wel degelijk zeggen, dat Hello Honey een niveau'tje hoger geschakeld is zonder het goed en wel te beseffen. Grote namen komen meer en meer in mijn inbox en het is ongelofelijk hoeveel mensen hun weg vinden naar mij. Als florist, als ondernemer maar ook zeker als persoon. Enorm spannend vind ik dat want het vertrouwen in mij en mijn kunnen wordt met de jaren groter.


De laatste twee jaar leerde ik enorm veel over vriendschap en de balans die ik met mijn groeiende zaak moest vinden. Ik werd gekwetst op manieren die ik niet kende. Slapeloze nachten en het gevoel uitgesloten te zijn maakte dat nog zoveel moeilijker. Het gevoel niet genoeg te zijn voor iemand zowel zakelijk als privé, het is een gevoel dat ik niemand toewens. Het duurde niet lang of ik greep terug naar het schrijven. Ik kocht een gloednieuw schriftje aan en begon na jaren terug te schrijven. Ondertussen sta ik zoveel sterker in mijn schoenen en weet ik de zaken én de feiten beter te plaatsten. Dat heeft ernaar geleidt dat ik strenger kan zijn. Voor mezelf maar ook zeker naar andere toe. Je eigen waarde inzien en die op de voorgrond zetten is geen ei'tje. Het heeft me twee jaar geduurd om mijn plek hierin te vinden en nu ik die heb gevonden, werp ik daar ten volle de vruchten van.Mensen zeggen steeds: "werk en privé moet je gescheiden houden" en toch is dit het moeilijkste wat me al overkomen is. Voor mij is die pijn en die ervaring de sleutel geweest. De drang om mij te bewijzen, om gevoelens onder ogen te zien en de kracht vinden om bepaalde mensen en hun energie op de achtergrond te plaatsen heeft mij zoveel sterker gemaakt. Mooier en zelfzekerder.


Eind vorig jaar voelde ik al een gloed in mij. Zo'n sterk gevoel dat mij zoveel zekerheid gaf. Liefde voor mijn lijf en mijn leven. Nu in 2023 is het tijd om dat te laten groeien met mijn eerste bloemschik evenement: Sweet as Flowers - een waar succes -, Lovely Sunday's, High Tea's en vele samenwerkingen. Ik hoop dat, wie dit ook mag lezen, dat je ook de kracht kan vinden. Om je waarde in te zien en die niet te laten wegslaan door vooroordelen, beschuldigingen of plat gezegd, roddeltantes. It's not worth it.


Dat je kracht mag groeien in al jouw zijn. En bedankt. Voor het vertrouwen, de groei en de liefde.

Liefs, Charlotte33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page