top of page

Een handvol warmte

De herfst is nu niet enkel officieel in het land maar is nu, eindelijk, voelbaar. Mijn winter jas is uit de kast, mijn panty's komen vanonder het stof en ik heb 24 op 7 goesting in een tas warme soep...

Hoewel ik geniet van de zomer, ben ik blij met elk seizoen dat komt aanwaaien. De sfeer die ze meebrengt maar ook de plannen...

Want het beloofd druk te worden! Met nog huwelijken op de planning, mijn eigen events en gezellige marktjes. Klaar om weer ondergedompeld te worden in schoonheid, grave ondernemers en zotte belevenissen. 2024 is nog een paar straten verder en toch zit ik - voor de eerste keer - echt uit te kijken naar een nieuw jaar.


Een nieuw huisje, een nieuwe start en vooral mijn aller eerste tuin ervaringen (of toch in een tuin van mezelf!). Hoewel ik dol graag onderneem en Hello Honey de meest tijdrovende baby is, wil ik mezelf ook verder ontplooien. Werk van privé scheiden is gemakkelijker gezegd, dan gedaan. Al ga ik die uitdaging zeker niet uit de weg. Mijn dromen voor dit najaar zijn wild maar die frisse start maken mijn dromen nog groter, wilder en mooier.Want er komt een nieuwe workshop / stockage / event ruimte erbij naast de winkel, ik wil de Honey's Bar terug op de markt zetten met iets dat gemakkelijker te vervoeren is en ik moet mijn e-book echt eens gaan lanceren met een feestje. Natuurlijk, een feestje (; Al is dit nog maar een handvol plannen, de waarheid is dat ik zo'n 3 schriftjes per jaar er door jaag met allerlei plannen, mindmaps en ideeën dus tijd om jullie een kijkje te geven in de befaamde schriftjes van mij!


#1 Een nieuwe ruimte


Geen tweede winkel, geen verhuis of geen nieuwe opening van een zaak. De vraag wordt al twee weken angstig gevraagd en het antwoord is, neen. Er komt een nieuwe locatie erbij om mijn workshops, events en stockage te verdelen. Om zo rust in mijn hoofd te creëren en meer tijd te hebben in the end.

Het grote voordeel is hieraan is dat ik mijn publiek kan vergroten en meer ondernemers, klanten en flower lovers kan raken want locatie is key!


#2 De Honey's Bar & haar comeback


Na twee jaar stil te leggen, ga ik er terug aan beginnen: de Honey's Bar. De bar zoals hij altijd al geweest is, heeft zijn vaste staan / rustplaats gekregen in mijn bloemenwinkel en zal niet verder dan een meter verhuist worden. Het ding is lomp, zwaar en het lukte me nooit om het alleen te verplaatsen.

Vandaar dat ik er afstand van nam want een nieuwe bar bouwen is geen goedkope investering en was het dus afwachten. Zien hoe de winkel zou uitdraaien, hoeveel huwelijken ik zou binnenhalen en hoe sterk mijn zaak zou groeien.

Nu we twee jaar verder zijn, kan ik zeggen dat Hello Honey een gezonde, sterke onderneming is en het is dus, eindelijk, tijd is om de Honey's Bar nieuw leven in te blazen! Wanneer? Dat is een vraag die ik nog niet kan antwoorden maar mij kennende, gaan jullie niet lang moeten wachten (;


#3 Mijn eerste (E-)boek!


Een kindje waar ik al 1,5 jaar zorg voor draag en nog steeds niet durf te lanceren. Ik wil er een magisch moment van maken maar tegelijk ook iets groots. Zoals ik eerder vernoemde lijkt een feestje of een live lancering echt heel leuk MAAR... Ik wil steeds wachten tot nog betere foto's, betere tips, betere lessen & dat zal ik moeten loslaten. Pas op, ik ben zéér fier over mijn boek, geschreven teksten en foto's maar het gevoel om altijd beter te doen zit toch wel in mijn hoofd gebakken.

Tijd om dat perfectionisme los te laten (;


#4 Sweet as Flowers Retreat


Je leest het goed. Na mijn eerste editie van Sweet as Flowers een succes te zijn, denk ik nu erover na om een retreat te organiseren waarbij ik flower lovers, creatieve ondernemers en floristen onderdompel in mijn magische wereld. Met verschillende workshops, talks en natuurlijk unieke locaties.

Het zit allemaal in mijn brein en ja, het staat ookal op papier... Nu is het nog omtoveren tot realiteit!


Ik besef maar al te goed, dat niet alles haalbaar is. De huwelijken, de geplande evenementen en de drukke winkel die ook veel tijd, liefde en energie van mij eist. De liefde is groot genoeg om drie winkels te vullen maar helaas heeft een dag maar 24 uur, waarvan ik er graag 8 uur van slaap (; De rust bewaren met het nieuwe huis en al mijn plannen is nog zo moeilijk maar... dit weekend heb ik een solo date gepland dus daar kijk al bijzonder hard naar uit.


Soit, deze post heeft al veel te lang geduurd! Bedankt als je tot hier gelezen hebt en laat zeker je gedachten of vragen achter.

Veel liefs, Charlotte

xoxo

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page