top of page

Witte was

De zomer is niet-zo-officieel gearriveerd & ik geloof dat héél België, hier tevreden over is. Gaan wandelen en verse ijscrème eten, ons terrasje opkuisen en 's avonds laat liggen Netflixen in onze zelfgemaakte lounge, dromen over de toekomst en gekoelde witte wijn.


Dit weekend staat mijn eigen, burgerlijk huwelijk voor de deur. Kriebels, zenuwen, stress zijn vaste onderdelen maar vooral liefde. Mijn vriend - soon hubby - en ik leefde het afgelopen jaar op een roze wolk. Waar intimiteit, liefde en bovenal, vriendschap centraal stonden. Het afgelopen jaar hebben we beseft dat het - bijna - nergens beter is als thuis. In de zin van geluk, vertrouwen en je eigen energie bewaren. De afgelopen vijf jaar zijn voor ons zéér bewogen geweest, zeker met de aannemende groei van Hello Honey, vriendschappen die opgebouwd & afgebroken werden, vertrouwen dat werd gekneusd én hersteld en een reis waarbij we even afstand moesten nemen. We groeide naar elkaar toe en dat heeft zijn vruchten afgeworpen waarbij we twee zéér gelukkige individuen zijn.


Het feit dat ik dan ook ten huwelijk gevraagd ben door mijn beste vriend, lief en fan voelt dan ook heel naturelle en vanzelfsprekend aan. Again, die roze wolk.

De goesting om een blogpost te schrijven groeide alleen maar door de zon & haar creativiteit. Het hangend rood fruit, de witte was die hangt te drogen in iedere tuin/balkon en muziek die op grote en kleine festivals of zomerbars weergalmd.


Zelf heb ik ook nog een kleine - of toch groot - geheim te verklappen maar dat is voor later want ik baad momenteel nog in zee van creativiteit. Zonder verplichtingen, kwaliteitsvoldoeningen of expertise. Even voor mezelf en mijn omgeving om van te genieten. Te ontdekken, dat vooral.


Zoals je merkt hangt er veel in de lucht en het neerschrijven voor jullie, maakt het nog zoveel fijner.

Eerst trouwen, genieten en vooral nog véél gekoelde wijntjes drinken.


Talk to you soon honey x


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page